PAUTAC Pro Sling

50,00 

PAUTAC shooting slings are multi-purpose carrying slings and designed to withstand heavy use. The slings are available in several different colors and the materials are of high quality and also suitable for MIL/LE use.

PAUTAC -ampumahihnat ovat monikäyttöisiä kantohihnoja ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Hihnoja on saatavana useassa eri värissä ja materiaalit on laadukkaita ja soveltuvat myös viranomaiskäyttöön

Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): PAUPROS Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Product ID: 1798

Kuvaus

With Pautac Pro Sling the weapon can be tightened on the back, preventing it from swinging, and it can be released quickly with a quick tightening. Tightening also allows you to support the position when shooting from the knee and stand by tightening the gun with a strap on the body. The sling is available with QD or HK-hook, sling stud, but also without fasteners.

  • Olive: 40 mm wide, IRR-protected PES webbing 1.2 mm. Made in Finland.
  • FDE: 40 mm wide, IRR-protected PES webbing 1.2 mm. Made in Finland.
  • Black: 40 mm wide, PES webbing, thickness 1.4 mm. Made in Finland.
  • Fasteners and plastic parts made in the USA.

Sling full length is 300 cm. The fasteners are not sewn, so it is possible to shorten the strap. The materials are of high quality and the strap is ideal for carrying the heavier weapons like Sako TRG.

Made in Finland.

PAUTAC Pro -hihnalla ase voidaan esimerkiksi kiristää selkään, jolloin se ei pääse heilumaan ja se voidaan vapauttaa nopeasti pikakiristyksen avulla. Kiristys mahdollistaa myös polvelta ja seisaalta ammuttaessa asennon tukevoittamisen kiristämällä ase hihnalla vartaloon. Hihnoja on saatavana QD-tai HK-kiinnikeillä sekä tavallisella hihnalenkillä, mutta myös ilman kiinnikkeitä.

  • Oliivi: 40 mm leveä, IRR-suojattu PES-remmi, paksuus 1.2 mm. Valmistettu Suomessa.
  • FDE: 40 mm leveä, IRR-suojattu PES-remmi, paksuus 1.2 mm. Valmistettu Suomessa.
  • Musta: 40 mm leveä, PES-remmi, paksuus 1.4 mm. Valmistettu Suomessa.
  • Kiinnikkeet ja muoviosat ovat valmistettu USA:ssa.

Hihnan kokonaispituus 300 cm. Kiinnikkeitä ei ole ommeltu, joten hihnaa on mahdollista lyhentä. Materiaalit ovat laadukkaita ja hihna soveltuu erinomaisesti painavampien aseiden kuten TRG:n kantamiseen.

Valmistettu Suomessa.

Lisätiedot

Paino 230 g (gramma)
Mitat 42 × 32 × 11 cm (senttimetri)