PAUTA Basic Sling

40,00 

PAUTAC shooting slings are multi-purpose carrying slings and designed to withstand heavy use. The slings are available in several different colors and the materials are of high quality and also suitable for MIL/LE use.

PAUTAC -ampumahihnat ovat monikäyttöisiä kantohihnoja ja suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Hihnoja on saatavana useassa eri värissä ja materiaalit on laadukkaita ja soveltuvat myös viranomaiskäyttöön

Product total
Options total
Grand total
Tuotetunnus (SKU): PAUBASS Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , Product ID: 1545

Kuvaus

PAUTAC Basic Sling is a multi-purpose sling that is used as a normal carrying strap, adjustable as a shooting strap and as a biathlon-style harness. The gun is also comfortable to carry thanks to the wide strap. The sling is available with QD or HK-hook, sling stud, but also without fasteners.

  • Olive: 40 mm wide, IRR-protected PES webbing 1.2 mm. Made in Finland.
  • FDE: 40 mm wide, IRR-protected PES webbing 1.2 mm. Made in Finland.
  • Black: 40 mm wide, PES webbing, thickness 1.4 mm. Made in Finland.
  • Fasteners and plastic parts made in the USA.

Sling full length is 300 cm. The fasteners are not sewn, so it is possible to shorten the strap. The materials are of high quality and the strap is ideal for carrying the heavier weapons like Sako TRG.

Made in Finland.

PAUTAC Basic -hihna on monikäyttöinen perushihna, jota voidaan käyttää normaalina kantohihnana, säädettävänä ampumahihnana sekä biathlon-tyylisenä valjaana. Asetta on myös miellyttävä kantaa leveä hihnan ansiosta. Hihna on saatavana QD- tai HK-kiinnikeillä sekä tavallisella hihnalenkillä, mutta myös ilman kiinnikkeitä.

  • Oliivi: 40 mm leveä, IRR-suojattu PES-remmi, paksuus 1.2 mm. Valmistettu Suomessa.
  • FDE: 40 mm leveä, IRR-suojattu PES-remmi, paksuus 1.2 mm. Valmistettu Suomessa.
  • Musta: 40 mm leveä, PES-remmi, paksuus 1.4 mm. Valmistettu Suomessa.
  • Kiinnikkeet ja muoviosat ovat valmistettu USA:ssa.

Hihnan kokonaispituus 300 cm. Kiinnikkeitä ei ole ommeltu, joten hihnaa on mahdollista lyhentä. Materiaalit ovat laadukkaita ja hihna soveltuu erinomaisesti painavampien aseiden kuten TRG:n kantamiseen.

Valmistettu Suomessa.